Ученичка компанија "Елита" основана је 17. 10. 2006. године. Том приликом ученици Даници Николић поверена је функција председникa  компаније, a Александра Филиповић изабрана је за финансијског  директора.  Остали руководиоци биће изабрани у складу са развојемпослова и потреба компаније. На првом  састанку је установљен  програм рада и начин организовања компаније.

 

Чланови компаније одлучили су да се баве израдом и продајом производа од коже. Осмислили су лого компаније  и израдили рекламни пано који је изложен на огласној табли у ходнику школе,како би и остали ученици били обавештени о томе шта компанија ради. О свим активностима  поднет је извештај Наставничком већу школе као и ученичком парламенту.

Чланови компаније су на позив Достигнућа младих учествовали  на манифестацијама које су се одржавале у просторијама COM TRADE групе  и Скупштинe града.

 

Како постоје стални проблеми са простором и могућностима усаглашавања активности компаније  са осталим обавезама ученика везаним за школу,наши чланови су одлучили да се састају суботом, када је то год могуће,у просторијама школе на Старом сајмишту. Наши први производи су привесци са логом компаније, које користимо као рекламни материјал.  Чланови компаније планирају да  се баве  израдом  накитаод коже и других занимљивихпредмета  и верују да ћесе они добро  продавати. Компанија има велику подршку руководства школе које  је донирало  компанији репроматеријал  и  почетна новчана средства  за рад.

Блогови и веб странице