Конкурс Сазнали на семинару и применили у пракси

Резултати конкурса Сазнали на семинару и применили у пракси 2017.

Још једно лепо признање стиже у Техничку школу за дизајн коже! Комисија ЗУОВ-а доделила је похвалу Татјани Томић Ђоровић, школском психологу за успешно учешће на наградном конкурсу Завода за унапређивање образовања и васпитања – Сазнали на семинару, применили у пракси 2017. Њен рад, из области општа питања наставе, носи назив Дигиталне технологије у образовању и улога стручног сарадника у унапређивању квалитета васпитања и образовања у школи.
За више информација погледајте на: https://zuov.gov.rs/saznali-na-seminaru-i-primenili-u-praksi/

У 2016. години похвалу комисије на конкрусу Сазнали на семинару и применили у пракси освојила је Бранијета Конџуловић

Нове награде у нашој школи!

 У 2015. години наш мали школски тим који чине Бранијета Конџуловић наставник српског језика и књиженовсти, Татјана Томић Ђоровић школски психолог и Марија Величковић наставник стручних предмета из области дизајна, постигао је нове успехе. На конкурсу ЗУОВ-а „Сазнали на семинару и применили у пракси 2015“ наше колегинице освојиле су 1. место са пројектом „Мисли авангардно“.

За више информација посетите сајт ЗУОВ-а https://zuov.gov.rs/saznali-na-seminaru-i-primenili-u-praksi/

Психолог школе, Татјана Томић Ђоровић, учествовала је на конкурсу ЗУОВ-а Сазнали на семинару применили у пракси у 2013. години, а рад Унапређивање наставе засновано на принципима активне наставе/учења кроз тимски рад наставника и стручног сарадника је увршћен у базу знања као пример добре праксе.
Међу радовима који се налазе у бази знања конкурса Сазнали на семинару применили у пракси 2012. године, је и рад Бранијете Конџуловић Вишефронтална настава.