НОВОГОДИШЊА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА 2022. ГОДИНЕ

Хуманитарна новогодишња акција организована је и ове године у нашој школи и обухватила је спортски турнир и продају новогодишњих украса, честитики и слаткиша које су направили наши ученици и наставници.

Спортски турнир се састојао из утакмица у одбојци за девојчице и утакмица у фудбалу за дечаке и одржан је у школској сали, 9. децембра. На турниру су, осим ученика наше школе, учествовали и ученици Архитектонске техничке школе, Геолошке и хидрометеоролошке школе, Школе за дизајн текстила, Шесте београдске гимназије и Осме београдске гимназије. Сви учесници су добили захвалнице и дипломе, а победницима су додељени и пехари. Организатори турнира биле су наставнице Миланка  Булајић и Станија Цимбаљевић, наставник Владимир Сарић и директор школе.

Новогодишњи базар одржан је 23. и 24. децембра у холу школе. Организатори ове активности биле су наставнице Ивана  Андрејић и Катарина Венгрин.

У новогодишњој хуманитарној акцији учествовали су сви ученици и наставници школе, а посебно су се истакли ученици одељења 2/1, 2/2 и 4/1. Ове године је, као и претходних, показана огромна енергија, љубав и хуманост.

Циљ овогодишње акције био је прикупљање новца за лечење наше ученице, тако да је приход од продаје улазница за турнир и новогодишњих рукотворина (укупно 152000 динара) уплаћен на њен наменски рачун.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *